Kasım ayı FinTech ekosistemindeki etkinliklerinin bir araya toplandığı bir ay oldu. Online ödeme teknolojileri firması PayU sponsorluğunda FinTech ekosistemi İstanbul’da buluşacak.

Geçtiğimiz hafta Accenture Digital tarafından düzenlenen FinTech Hackathon haberini sayfalarımızda paylaşmıştık. Bir diğer FinTech Hackathon haberi bu sefer PayU’dan geliyor.

Yurt içi ve yurt dışından online ödeme almak için çeşitli servisler sunan PayU küresel bir firma ve bu noktada FinTech girişimcilerine liderlik eden bir misyonu da benimsemiş bulunuyor. Bu kapsamda PayU sponsorluğunda Startup Weekend FinTech Istanbul adı altında bir etkinlik düzenleniyor.

Düzenlenecek etkinlik salt bir Hackathon etkinliği olmanın ötesinde katılımcıların bir biri ile tanışması için networking, akıldaşlık (mentorship) ve fırsatlar yakalamak için uygun bir ortam sağlayacak.

25 Kasım Cuma günü başlayacak etkinlik Cumartesi ve Pazar günleri devam edecek.

Gaye Ör, Engin Lofça, Didem Bakır gibi FinTech ekosistemi içinde yer alan isimlerin akıldaşlık yapacağı etkinlikte FinTech Istabul kurucu ortaklarından Prof. Dr. Selim Yazıcı da jüri arasında yer  alacak.

Etkinlik ile alakalı daha fazla bilgi için sitesine göz atabilir ve ücretsiz kayıt için buraya başvurabilirsiniz.