Wall Street Journal Financial News’ın finans teknolojileri alanındaki güçlü isimleri arasında saydığı Chris Skinner, 14-15 Kasım tarihlerinde Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği tarafından düzenlenecek Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresi’ne katılacak.

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği’nin (TSPB) bu sene ikincisini düzenleyeceği Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresi, yerli ve yabancı birçok uzmanı ağırlayacak. Dijital dönüşüm konusunda dünyadaki öncülerinden olarak bilinen dijital bankacılık gurusu Chris Skinner da kongrenin ana konuşmacıları arasında yer alıyor. Skinner, Kongre’de, “Oyun Değişiyor: FinTech, Blockchain ve Değer Takası” başlıklı konuşmasıyla, teknoloji ile birlikte hızla dönüşen finans sektörü dinamiklerini anlatacak. Ayrıca, panel sonrasında Chris Skinner’ın “Value Web” kitabı için imza etkinliği düzenlenecek.

İki ünlü kitabın yazarı 

Finansal piyasalar ve FinTech alanında finanser.com sitesinde yazdığı yazılarıyla bilinen Chris Skinner, en çok satan iş kitapları arasında yer alan Digital Bank ve Value Web’in de yazarı. Skinner, Avrupa Finansal Servisler Kulübü ve Nordik Finans İnovasyon’un başkanlığının yanı sıra 11:FS isimli FinTech danışmanlık firmasında Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliği görevini de yürütüyor. Iambank, Innovate Finance, Moven ve Meniga gibi birçok şirketin Danışma Kurulu’nda yer alan Skinner, bunun yanı sıra Wall Street Journal Financial News tarafından finans teknolojileri alanında en güçlü kişilerden biri seçildi.

14-15 Kasım tarihlerinde Wyndham Grand İstanbul Levent Otel’de düzenlenecek Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresi’nde tüm panel ve eğitimler katılımcılara açık olup, kayıtlar ücretsiz olacak.

Kongreyle ve konuşmacılar hakkında detaylı bilgilere buradan erişebilirsiniz.