Paribu CEO’su Yasin Oral, Bloomberg HT ekranlarında yayınlanan Finansal Teknoloji programının konuğu oldu. Oral, Paribu Card ile günlük alışverişlerde kripto para kullanılabileceğini açıkladı.

Alışverişlerde kripto para kullanımını sağlamak için bir başka FinTech şirketi Param ile iş birliğine gittiklerini belirten Paribu CEO’su, yeni kartın Visa’nın geçerli olduğu 200’ün üzerinde ülkede rahatlıkla kullanılabileceğini, ATM’den para çekebileceğini ve bir banka kartının sunduğu tüm işlevleri yerine getirebileceğini söylüyor.

“Kripto para günlük hayatta kullanılabilecek”

Param ile yapılan entegrasyon sayesinde kripto parayı milisaniyeler içerisinde TL’ye çeviren kart, bu hizmet için bir komisyon ücreti almayacak. Yasin Oral’ın Paribu’nun yeni kartına yönelik açıklamaları şöyle: “Kripto parayı günlük hayatta kullanabiliyor olacağız. Bugüne kadar kripto para hep bir yatırım aracı olarak görüldü. Artık yatırım aracı olarak kullanılan bu paralar artık rahatlıkla günlük hayatta kullanılabilecek.

Sefer Yüksel’in hazırlayıp sunduğu Finansal Teknoloji programına konuk olan Paribu CEO’su Yasin Oral’ın Paribu’nun yeni kartı hakkındaki detaylı açıklamalarına ve hedeflerine aşağıdaki videodan ulaşabilirsiniz.