Dr. Soner Canko, Digital Report dergisinin “Dijital Liderlerin Gözünden 2022” başlıklı dosya konusu kapsamında dikkat çekici değerlendirmelerde bulundu…

SC Yönetim Danışmanlık Kurucusu Dr. Soner Canko, Digital Report dergisinin Mart sayısında yer verilen “Dijital Liderlerin Gözünden 2022” başlıklı konuda FinTech sektörüne yönelik önemli değerlendirmelerde bulundu.

Sektörün önde gelen isimlerinin görüşlerinin alındığı dosya konusunda Canko’nun 2022’nin FinTech’ler için önemli bir kilometre taşı olacağı vurgusu dikkat çekti.

Finansal teknoloji kavramının vazgeçilmez bir kategori haline dönüştüğünün altını çizen Canko, söz konusu segmentin küresel çapta en çok yatırım alan, el değiştiren, ortaklık yapılan sektör sıralamasında ilk sıraya yükseldiğini ve aynı trendin Türkiye’de de görüldüğünü belirtti.

“2022’de bizi çok hareketli günler bekliyor…” diyen sektörün deneyimli ismi, başarılı FinTech’lerden örnekler vererek bu yıla dair beklentilerini aktardı.

Medya alanındaki deneyimli isimler Aytun Çelebi ve Savaş Önemli tarafından hazırlanan Digital Report dergisini buraya tıklayarak/dokunarak indirebilirsiniz.