Verimlilik ve iş birliği dendiğinde FinTech Istanbul B2B Connect Summit…

FinTech İstanbul, verimlilik ve iş birlikleriyle özdeşleşen FinTech Istanbul B2B Connect Summit etkinliklerinin ikincisini Oniki ile birlikte 9 Mayıs 2024’te Wyndham Grand Levent’te gerçekleştirdi.

B2B eşleşmeleri ile 8,5 milyon Euro potansiyel ticari değer yaratan ve 1000’e yakın sektör profesyonelinin katılımına sahne olan FinTech İstanbul B2B Connect Summit, sadece Türkiye’de değil, bölgede 2024’ün öne çıkan etkinlikleri arasında yer aldı.

FinTech Istanbul B2B Connect Summit etkinliklerinin ilki 2023-Ekim ayında yoğun ilgi görmüş, 500’ün üzerinde katılımcıya ev sahipliği yapmış ve yarattığı 2,5 milyon Euro’luk potansiyel ticari değer ile dikkat çekmişti. 

Güçlü B2B iş birlikleri, etkin temaslar, networking ve daha fazlası

Katılımcılara üç farklı seçenek sunan etkinlikte ilk olarak konferans salonundaki panel ve sunumlar yoğun ilgi gördü. İkinci seçenek aynı mekanda, panel ve sunumların ardından gerçekleşen B2B eşleşmelerdi; burada AI destekli Oniki uygulaması ile çeşitli ölçeklerdeki firma temsilcileri verimli temaslarda bulunup yeni iş olanaklarını keşfetti. Son olarak da konferans salonunun dışındaki alanda sıralanan stantlar, etkinliğin sponsorları ile potansiyel müşterilerin buluşmasına sahne oldu. 

FinTech İstanbul B2B Connect Summit’te uzaktan müşteri ediniminden mobil güvenliğe kadar B2B odaklı çok sayıda girişim yan yanaydı. Yüksek iletişim ve bilgi paylaşımları aralıksız devam etti. Ödeme çözümü şirketleri, girişim dostu platformlar, reklamcılar ve daha fazlası stantlarıyla ilgi gördü, yeni iş birliği olanaklarını değerlendirdi.

Güçlü B2B iş birlikleri, etkin temaslar, networking, sürekli yoğun stant alanları ve sektörün öncü şirketlerinin sunumları ile yılın en büyük buluşmasına dair hazırladığımız videoyu değerli takipçilerimizle paylaşıyoruz. İyi seyirler dileriz.

Katılan ve destek olan herkese çok teşekkür ederiz.

FinTech Istanbul B2B Connect Summit Serisi, apayrı bir keyif ve verimlilik noktası artık.
Kaçıranları bir sonraki etkinliğe bekliyoruz.
Detaylar çok yakında…