BBVA, toplamda 200 bin Euro ödüllü Open Talent 2017 yarışması için başvuruları almaya başladı.

İspanya’nın küresel bankalarından BBVA, FinTech alanındaki fikirleri desteklemek için 200 bin Euro ödüllü bir yarışma başlattı. Bu yıl dokuzuncu kez gerçekleştirilen Open Talent isimli organizasyon, aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 15’in üzerinde ülkeden katılıma açık.

Başvuruların ödül kategorisine göre 17 Nisan – 17 Haziran arasında alınacağı Open Talent 2017, bu yıl üç ana tema etrafında şekilleniyor. Kimlik Yönetimi, Yapay Zeka ve Fintech for Companies (F4C) başlıklarını taşıyan bu temalara yönelik olarak geliştirilecek projeler Open Talent jürisi tarafından değerlendirilecek. Bununla birlikte Global Trends ve Regional olmak üzere iki kategoride daha yarışılacak. Ayrıca Financial Inclusion ve Woman in Fintech özel ödülleri de dağıtılacak.

Her bir kategorinin kazananı 30 bin Euro ile ödüllendirilirken, Madrid’de BBVA yöneticileriyle bir araya gelme şansı da yakalayacak. Kazananlar aynı zamanda küresel bir network’e dahil olma fırsatı bulurken sundukları ürün ve hizmetleri bu küresel ortamda tanıtma olanağı da elde edecek.

Yarışma hakkında daha fazla detay ve başvuru için bu linki kullanabilirsiniz.