Endüstriyel alanlarda raporlar hazırlanan Raconteur tarafından hazırlanan ve The Sunday Times  tarafından yayınlanan “Future of Financial Services” isimli rapor finans sektörünün geleceğine dönük analizleri ile dikkat çekiyor.

FinTech kavramı söz konusu olduğunda yenilikçi bankalar (challenger banks) ve geleneksel bankalar arasındaki ilişki asla bitmeyen bir tartışmanın da temel kaynaklarından birisi oluyor.

Rekabet, işbirliği, rekaberlik gibi farklı kavramların bir arada görüldüğü bu yapı gelecekte bankaların ve finansal servislerin nasıl şekilleneceğine dair sonu gelmeyen soruları beraberinde getiriyor.

Raconteur tarafından hazırlanan ve The Sunday Times  tarafından yayınlanan “Future of Financial Services” isimli rapor farklı umanlar tarafından kaleme alınan içerikleri ile geleneksel ve yenilikçi finansal yapılar arasındaki ilişkiyi analiz ediyor.

Blockchain, bankacılık hizmetine ulaşamayanlara erişim, küresel rekabet, sektörü yeniden tanımlayacak girişimler gibi başlıklarda vurucu tespitler ve analizler paylaşan rapora buradan ulaşabilirsiniz.