Finans dünyasının tanınan yüzü Chris Skinner’ın yeni kitabı “Digital Human” satışa sunuldu. 

Finansal piyasalar hakkında yaptığı yorumları ve analizleriyle dikkat çeken Chris Skinner, gelişen teknoloji ve küresel ticarette sınırların ortadan kalkmasıyla birlikte insanlığın dördüncü çağına ulaştığını düşünen bir isim. Skinner’ın uzun zamandır üzerinde çalıştığı ve dijital dönüşüm merkezinde kurguladığı yeni kitabı ‘Digital Human’ kısa bir süre önce basılarak satışa sunuldu.

Skinner kitabının giriş bölümünde insanlığın bugüne gelene kadar yürüdüğü yolu üç bölüme ayırıyor; dil ve inanç sisteminin oluştuğu dönemi birinci dönem; para ve uygarlığın geliştirilmesiyle ulaşılan süreci ikinci dönem ve sanayi devrimiyle birlikte bankaların da ortaya çıkmasını sağlayan zaman üçüncü dönem.

Skinner, yeni kitabının yayınlanmasına özel olarak ilk bölümünü internet üzerinde paylaşıyor.

Kitabının devam eden bölümlerinde içinde bulunduğumuz dönemi insanlık tarihinin dördüncü dönemi olarak ele alan Skinner yaşantımızın dijital dönüşümünü ve bu dönüşümün bizleri nereye taşıyacağına dair pek çok örnekle geleceğe ışık tutmaya çalışıyor.

Dijital insanların birbirleriyle ilişkilerinin baştan tırnağa değiştiğini vurgulayan Skinner, teknolojiyle birlikte konuşmamızın, ticaret yöntemlerimizin, iş yapma şeklimizin ve hatta arkadaş edinme biçimimizin değiştiğini gözler önüne seriyor. İnsanlığın dördüncü çağının işletme, bankacılık, toplum ve hükümet açısından ne anlama geldiğini araştırıyor.

Skinner’ın “Digital Human” başlıklı yeni kitabını Amazon UK ve Amazon US sitelerinden satın alabilirsiniz.