Finans teknolojileri alanında fikir ve projeleri olan girişimlere özel olarak 2016’da başlayan “TEB Fintech Future Four” programına 2018 yılı için başvuru süreci başladı.

TEB, bugüne kadar girişimcilik ekosisteminin farklı halkalarında Girişim Bankacılığı’ndan TEB Özel Melek Yatırımcılık Platformu’na ve TEB Özel Yatırımcı Kulübü’ne kadar farklı projeleri hayata geçirdi. Bu çerçevede gerçekleşen projeler sayesinde kurulan geniş iletişim altyapısı sayesinde TEB ekosistemi içine dahil olan girişimlerin Avrupa’ya açılması için de bir köprü niteliği görüyor.

TEB Fintech Future Four’da başarılı olan girişimler, program ortağı Nestholma’nın küresel bağlantıları sayesinde yurtdışına açılabilecek; ayrıca yurtiçinde TEB Girişim Evi desteği ile 4 aylık hızlandırma programına dahil olabilecekler.

Bu yıl programa katılacaklar için geleceğin bankacılığını oluşturacağı öngörülen 4 temel kavram belirlendi. Programda “Mekânsız”, “Kağıtsız”, “Nakitsiz” ve “Sınırsız” olmak üzere gelecekte sektörü dönüştürecek, verimliliği artıracak ve kolaylaştıracak kavramlara uygun fikre sahip girişimcilerin başvuruları değerlendirmeye alınacak.

Programın başvuru formuna aşağıdaki davet mektubuna tıklayarak ulaşabilirsiniz.