Paysafe Group, beş ülkede eş zamanlı düzenleyeceği ilk global hackathon etkinliği için geri sayıma geçti.

Paysafe Group, ilk global hackathon’u için belirlediği FinTech ülkelerini duyurdu. Paysafe’in hackathon turu Sofya (Bulgaristan), Viyana (Avusturya), Haydarabad (Hindistan), Montreal ve Calgary’de (Kanada) düzenlenecek.

IT mühendisleri kozlarını paylaşacaklar

IT mühendislerine becerilerini sergileme imkanı sunacak hackathonda, birçok farklı etkinlik düzenlenecek. Ödüllü yarışmaların yanı sıra, başarılı hackerlar ve çok sayıda başarılı işverenle tanışma fırsatı hackathon’da IT mühendislerini bekliyor olacak.

Paysafe’in global hackathon’u, Grafik Teorisi ve Dinamik Programlamaya odaklanan iki bölümden oluşuyor:

8 – 20 Ekim tarihleri arasında çevrimiçi yarışma ödülleri

Kazanan: 3 bin dolar

İkinci: 2 bin dolar

Üçüncü: Bin dolar

27 Ekim tarihinde düzenlenecek ülke yarışması ödülleri

Bu etkinlikler beş ülke genelinde gerçekleştirilecek. Çalışmalarını tamamlayanların, ortaya çıkardıkları işleri jüriye göstermesi istenecek. Ülke kazananları 5 bin dolar alacakken, beş ülkenin genel şampiyonu ise 20 bin dolarlık büyük ödülün sahibi olacak.

Paysafe’in geliştirici yeteneklere olan yaklaşımını yorumlayan Paysafe yetkililerinden Karim Ahmad şunları söyledi: “Tüketicilerin dünya çapında ödeme şekillerini değiştirebilecek teknolojiyi geliştirmek için ekibimizi güçlendirmek istiyor ve bu yönde olan girişimleri her zaman destekliyoruz. Yeniliklere liderlik etmek ve ödeme sektöründe bir sonraki ‘büyük şeyi’ sunmak istiyoruz.”

“Başarılı bir şekilde sonuçlanan bir dizi bölgesel hackathon gerçekleştirdik ve bu yüzden, hackathon’larımızı tüm dünyaya yayacağımız için çok heyecanlıyız. Bu etkinliğin yerel yeteneklerin daha büyük ölçekte neler sunabileceğini görmek için harika bir fırsat olduğunu düşünüyoruz.”