PMI TR, proje ekonomisinde daha iyi kararlar vermek, kuruluşları etkinleştirmek ve güçlendirmek için PMI TR’nin ilk dijital zirvesini gerçekleştiriyor. 

9 Temmuz 2020’de etkileşimli bir platform üzerinden gerçekleştirilecek olan zirve, PMI Globalden Joseph Cahill’in açılış konuşması ile başlayacak. Zirvenin konuşmacıları arasında Proje Ekonomisi kavramının mimarlarından biri olan Antonio Nieto-Rodriguez de yer alıyor.

Kapanış konuşmacısı ise Disciplined Agile’ın kurucusu ve başmühendisi olan Scott W. Ambler olacak. Proje Yönetimi alanında ve iş dünyasında oldukça tanınan isimlerinden Henny Portman, Prof. Dr. Ozgur Ozluk, Tolga Ozel de zirvede yer alacak isimlerden birkaçı

Zirvenin ana başlığı Proje Ekonomisi olsa da, içerisinde Proje/İş Sürekliliği ve Proje Liderliği konuları da ele alınacak. Prof. Dr. Selim YAZICI, Mine Kocadag Dedekoca ve Marina Melnik bu konulara yönelik sunumlarıyla zirvede yer alacak

9 Temmuz’da saat 16:00 – 22:00 arası gerçekleştirilecek olan zirvede çeşitli anketler ve yarışmaların yanı sıra “Yüksek Performanslı Takımlar” başlıklı bir workshop da olacak.

Zirveye buradan kayıt olabilirsiniz.