13 yıldır ödeme sistemleri sektörünün nabzını tutan PSM Dergisi’nin finans, teknoloji ve sigorta sektöründeki teknoloji odaklı inovatif projeleri öne çıkararak yaratıcılığı teşvik etmek amacıyla düzenlediği PSM AWARDS 2021 başvuruları 30 Eylül’e kadar www.psmawards.com üzerinden devam ediyor.

FinTech İstanbul ve Startups.watch’ın desteklediği PSM AWARDS’ta projeler, sektör ve şirket ölçeklerine göre Altın PSM, Gümüş PSM, PSM Başarı Ödülü ve PSM Büyük Ödülü için yarışacak.

Büyük jüri bu yıl da aynı isimlerden oluşuyor

FinTech İstanbul Danışma Kurulu Üyesi Dr. Soner Canko bu yıl da aynı jüriye başkanlık yapmaya hazırlanıyor. Geçen yıl başvuran projelerin çoğunda uzaktan yönetilen, dijital süreçlerin ve yeniliklerin etkili olduğunu belirten Canko; “Başvuruların çok büyük emekler ve yatırımlarla yapılan ürün ve hizmetler olması, uluslararası arenada ses getirebilecek kalitede yenilikler olması değerlendirmelerimizi yaparken bizleri oldukça zorlamıştı. 2020’de başvuru sayısı neredeyse üç katına çıkmıştı, bu yıl sayının çok daha artması bekliyor, önümüzdeki günlerde yine zorlu bir değerlendirme süreci bizleri bekliyor. Başarılı işlerin artarak devamı için cesaret verici ödüllendirmelere devam edeceğiz” dedi.

Ödül kazanan projeler; Mapfre Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Z. Nazan Somer Özelgin, Kentbank Hırvatistan Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sönmez, FinTech İstanbul Kurucu Ortağı Prof. Dr. Selim Yazıcı, Startups.watch Kurucusu Serkan Ünsal, BloombergHT Editörü Sefer Yüksel, Canpolat Legal Kurucu Ortağı Av. Yaşar K. Canpolat ve PSM Yayın Danışmanı Abdullah Çetin’in oylarıyla belirlenecek.

PSM AWARDS 2021 BÖLÜM VE KATEGORİLERİ

Yenilik

* En İnovatif Ürün, Hizmet, Proje

* Yenilikçi Müşteri Etkileşimi ve Deneyim

* Kurum İçi İnovasyon

* En İyi Altyapı

* Dijital Dönüşüm

Yaratıcılık

* Yılın Teknoloji Sağlayıcısı

* Etkin Rekaberlik

* En İyi Tutundurma, Pazarlama Başarısı

* Yılın Startup’ı

Pozitif Sosyal Fayda

* Sosyal Sorumluluk

* Yılın Ekibi

* WSpark “Genç Kıvılcım”

KİMLER BAŞVURABİLİR

PSM AWARDS finans ve teknoloji alanındaki KOBİ ve büyük ölçekli işletmelerin ve Startup’ların başvurularına açık.

Bankalar, finansal teknoloji şirketleri, sigorta şirketleri, finans kuruluşları ile işbirliği yapan, ortak proje yürüten diğer sektörlerden (yazılım, bilişim, telekomünikasyon, perakende…) şirketler, ödeme kuruluşları, e-ticaret siteleri, güvenli donanım üreticileri projeleriyle başvurabilir.

YARIŞMA TAKVİMİ

Proje uygulama dönemi: 1 Ocak 2020 – 30 Eylül 2021

Son başvuru tarihi: 30 Eylül 2021

Online jüri değerlendirmesi: 30 Ekim 2021

Finalistlerin açıklanması: 15 Kasım 2021

Jüri toplantısı: 9 Kasım 2021

Ödül töreni: 8 Aralık 2021 – İş Sanat Kültür Merkezi