Girişimcilik ekosistemi ve bu ekosistemin aktif olduğu pazarlar ile alakalı analitik veriler hazırlayan Startups.Watch, Türkiye özelinde 2 yeni paylaşımda bulundu.

Startups.Watch, Turkish Fintech Ecosystem Timeline V1.7 ve FinTech Snapshot for Turkey başlıklı iki yeni çalışma yayınladı.
Turkish Fintech Ecosystem Timeline, 1 Şubat 2022 itibarıyla 2015-2021 yılları arasında kurulan, faaliyetlerini sürdüren/sonlandırılan FinTech’leri bir arada sunuyor. X şirketin logosu, ismi ve kurulduğu tarihin yanı sıra faaliyetlerine devam edip etmediğinin görülebildiği paylaşım, ekosistem açısından değerli bir görünüm vadediyor.

Buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

Startups.Watch  – Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi iş birliği ile hazırlanan FinTech Snapshot for Turkey ise 31 Ocak 2022 itibarıyla ‘2016-2021 yılları arasında kurulan Fintech şirketlerinin sayısı’, ‘toplam sayı’, ‘faaliyet alanları’ ve ‘alınan yatırım miktarı’ gibi verileri kapsıyor.

Tüm raporların detaylarına startups.watch’tan ulaşabilirsiniz.

Startups.Watch tarafından yayınlanan yüzlerce farklı başlıktaki raporlara, Türkiye girişimcilik ekosisteminde gerçekleşen gelişmelere dair analitik verilere ulaşmak için platforma üye olabilirsiniz.