Tomorrow & Girişimcilik Çağı etkinlikleri kapsamındaki ilk yayın, 29 Nisan Cuma günü 10.00-11.30 saatleri arasında gerçekleşecek.

Tomorrow & Girişimcilik Çağı etkinlikleri kapsamında 29 Nisan 2022 Cuma günü, 10.00-11.30 saatleri arasında gerçekleşecek “Girişimciliğin Önemi” adlı ilk etkinlik, Ferhat Yalçın moderatörlüğünde Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Sezen, FinTech İstanbul Kurucusu Dr. Soner Canko ve Akademisyen/Girişimci Dr. Çagla Gül Şenkardeş’in katılımları ile gerçekleşiyor.

Dr. Soner Canko ve Dr. Çagla Gül Şenkardeş’in girişimciliğin önemi ve girişimcilik ekosistemindeki deneyimlerini anlatacakları online etkinlikte Yalçın Sezen ise Türkiye İş Bankası’nın girişimcilik yolculuğunun yanı sıra girişimciliğe verdiği önemi tüm yönleri ile aktaracak.

Ajandanıza not etmeniz için Tomorrow’un kurucusu Ferhat Yalçın moderatörlüğündeki etkinliğin 29 Nisan 2022 Cuma, saat 10.00’da başlayacağını hatırlatalım. Şimdiden iyi seyirler dileriz.

Etkinliği buraya tıklayarak canlı olarak izleyebilirsiniz.