PSM AWARDS için başvurular 31 Ekim’de sona eriyor…

Finansal kuruluşların, finansal teknoloji şirketlerinin, finans kuruluşlarıyla ortak proje geliştiren şirketlerin inovatif projelerini öne çıkararak başarılarını ödüllendiren PSM AWARDS için başvurular 31 Ekim’de sona eriyor.

Projeler bu yıl Mapfre Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Z. Nazan Somer Özelgin başkanlığında, PSM Yayın Danışmanı Abdullah Çetin, Kentbank Hırvatistan Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sönmez, BloombergHT Finansal Teknoloji Programı Sunucusu Sefer Yüksel, FinTech İstanbul Kurucu Ortağı Prof. Dr. Selim Yazıcı, Startups.watch Kurucusu Serkan Ünsal, SC Yönetim ve Danışmanlık Kurucusu Dr. Soner Canko ile Canpolat Legal Kurucu Ortağı Av. Yaşar K. Canpolat tarafından kasım ayında iki aşamalı olarak değerlendirilecek. Geçen yıl jüri, yüzde 55 artışla yeni bir rekor kıran programda 79 inovatif projeyi ödüle layık görmüştü…

Sponsorlarla büyüyen ekosistem

Türkiye Ödeme ve Elektronik Para Kuruluşları Birliği (TÖDEB), bu yıl ödül programında ilk kez açılan ana sponsorlukta bayrağı taşıyor. DenizBank, ininal, PayFix ve UPT “Platin Sponsor”; Austriacard Türkiye ve Procenne “Ödül Sponsoru”; Finartz, MultiNet ve VakıfBank da “Destekçi Kuruluş” olarak programda yer alıyor.

31 Ekim’e kadar başvurunuzu www.psmawards.com adresinden yapabilir, sorularınız için psm@psmmag.com üzerinden iletişime geçebilirsiniz.