FinTech İstanbul “Açık Bankacılık” etkinlik serisine devam ediyor. Yeni etkinliğimizde “PSD2 Neleri Değiştirdi? – İlk İzlenimler” başlığında yeni gelişmeleri ve deneyimlerini paylaşması için profesyonel bir ismi, Haluk İnanmış’ı misafirlerimiz ile tekrar buluşturuyoruz.

Avrupa’da 2019 yılı ile birlikte devreye giren Açık Bankacılık alanındaki düzenlemeler (PSD2), sadece banka ve teknoloji firmaları açısından bir dizi yeni iş fırsatının oluşumuna değil, aynı zamanda tüketicilerin bankaları ile olan mevcut etkileşimlerini de yeniden gözden geçirmelerine yol açtı. PSD2 neleri değiştirdi? Bu değişiklikler bankacılık dünyasını nasıl etkiledi?Bankalar ve finansal kuruluşlar PSD2’ye yeterince uyum sağlayabildi mi?

25 yılı aşan bankacılık deneyimiyle Haluk İnanmış, PSD2 ile değişen bankacılık yapısını paylaşacak.

Konuşmacı: Haluk İnanmış
Konu: PSD2 Neleri Değiştirdi? – İlk İzlenimler  
Tarih ve Saat: 3 Ekim 2019 / 16:30 – 18:00
Yer: BKM – Nispetiye Cad. Akmerkez E3 Blok Kat: 2 Etiler / İstanbul
LCV: rojda@corestrateji.com
Katılım 70 kişi ile sınırlıdır

Haluk İnanmış Kimdir?

Haluk İnanmış 25 yılı aşkın bir süredir İş Bankası Grubu bünyesinde yurtiçi ve yurtdışında Bilgi Teknolojileri alanında yönetici olarak çalıştıktan sonra, 2018 yılından itibaren Finansal Teknolojiler alanında uluslararası çözümler üretmek isteyen firmalara danışmanlık vermek üzere Inted Ltd. isminde bir şirket kurdu. Şu an Almanya’nın Frankfurt kentinde yaşayan İnanmış burada PSD2 ve Blockchain gibi farklı teknolojilerin finansal alandaki kullanımlarına ilişkin farklı finansal kuruluş ve girişimcilere destek veriyor.

Açık Bankacılık: Bankacılığın Geleceği