Hızla gelişme kaydeden Türkiye FinTech ekosistemi İngiltere’nin en saygın FinTech kuruluşlarından FinTech Circle bünyesinden özel bir kurs olarak sunulacak.

Türkiye FinTech ekosistemi özellikle son iki yıldır bu başlık altında hızlı bir gelişme kaydediyor. Öte yandan 2000’li yıllarından başından itibaren Türkiye’de finans ve bankacılık sektörün pek çok açıdan dünyada örnek gösterilecek şekilde gelişmesi ve öncesinde Türkiye’deki bankaların teknolojiye gerçekleştirdikleri ciddi yatırım ile dünyada atılan öncü ve örnek adımlar Türkiye’nin bir rol model olmasını mümkün kılıyor.

Bu adımlar ve ekosistem İngiltere’nin en saygın FinTech kuruluşlarından birisi olan FinTech Circle tarafından özel bir kurs bünyesinde bir araya toplanarak katılımcılara ders olarak aktarılacak.

Daha önce Türkiye’nin FinTech ekosistemine yönelik hazırladığı raporlar ve çalışmalar ile tanınan Melike Belli tarafından içeriği oluşturulan ve katılımcılar aktarılacak olan kurs Türkiye’deki FinTech ekosistemini ve bankacılık yapısını A’dan Z’ye analiz ederek katılımcılara sunacak.

Ücretsiz olarak verilen bu kursa sadece İngiltere değil tüm dünyadan ilgi gösterilmesi bekleniyor. Dileyenler kurs hakkında daha fazla bilgiyi burada bulabilir ve kayıt olabilirler.