Bulut ödemeleri ve finansal mesajlaşma hizmeti sağlayıcısı Volante Technologies ve Deloitte, müşterilere finans kuruluşlarının ödeme işlerini yürütme biçimlerini dönüştürmelerine olanak tanıyan bir hizmet sunmak için ortaklık kurdu.

Volante’nin finans kurumları için bulut tabanlı teknoloji çözümleri artık daha kapsamlı bir stratejik ittifak anlaşmasının bir parçası olarak Deloitte’den ek içgörü ve entegrasyon hizmetleri içerecek.

Volante ve Deloitte’nin sunduğu bu yeni teklif, bankaların ve ödeme hizmeti sağlayıcılarının ödemelerin modernizasyonu ve bulut teknolojilerinin stratejik ve finansal faydalarını daha da geliştirmesine olanak sağlarken, düzenlemelere uyum zorluklarını basitleştirip operasyonel riski azaltacak. Dahası, endüstrinin yeni ödeme ürünlerini daha çevik bir şekilde ölçeklendirmesini de sağlayacak.

Deloitte, teklife zengin bir derin teknoloji uygulama deneyimi de getirecek. Bu, müşterilere ödemelerin modernizasyonu, API güdümlü otomasyon, risk ve mevzuata uygunluk, dolandırıcılık önleme programları ve küresel ve yerel düzeyde siber güvenlik yetenekleri gibi çeşitli alanlarda yardımcı olmayı içeriyor.

Deloitte Yönetici Ortağı Tushar Puranik konuyla ilgili olarak: “Volante’yi önemli ve yenilikçi bir oyuncu olarak görüyoruz. Modern, bileşen haline getirilmiş, bulut tabanlı çözümleri ve hizmetleri, finansal kurumların ve ödeme işlemcilerinin gerçek zamanlı ödemelerin etkinleştirilmesini ve ISO 20022 düzenlemeleri ve standartlarının benimsenmesini hızlandırmasını, altyapı maliyetlerini düşürmesini ve işlerini çevik bir şekilde büyütmesini sağlayacaktır.” ifadelerini kullandı.

Deloitte’in Fortune 500 listesinde yer alan finans kuruluşlarının yüzde 94’üne hizmet veren ve sektördeki en büyük ödeme odaklı gruplardan birine sahip bir kurum olduğunu hatırlatmakta fayda var.

Deloitte “Digital Banking Maturity 2020” raporunu yayımladı

KaynakFinextra